Inkoop


Bij Autocenter Diko kunt u uw auto altijd inruilen, maar wij kopen ook eventueel uw auto, omdat u bijvoorbeeld een auto van de zaak krijgt of om een andere reden dat u uw auto wilt verkopen. Uiteraard tegen een contante betaling en met een vrijwaringsbewijs.

De beste prijs krijgt u natuurlijk als u uw auto particulier verkoopt. Wij hanteren zo genoemde handelsprijzen, wij moeten u auto namelijk volledig inspecteren, eventueel repareren, APK keuren en poetsen voordat wij deze weer opnieuw kunnen aanbieden.

Wij van Autocenter Diko doen graag eerlijk zaken, bij verkoop, maar ook bij inkoop van auto's, dus zullen wij u altijd een passende en nette inruil/inkoop prijs voor uw auto bieden. Kom gerust eens vrijblijvend langs of vul onderstaand formulier in.

Vul het formulier volledig in en wij proberen u een passend bod voor uw auto te geven.
Ons bod is een richtprijs waar u geen rechten aan kunt ontlenen. Voor een definitief bod moeten wij u auto altijd eerst zien. Autocenter Diko behoud zich te allen tijde het recht, het gedane email bod, zonder opgaaf van reden het in te trekken.
Blader bestanden
Grootte limiet voor elk bestand is 2.00 MB

   

  occasions reparatie en onderhoud van alle merken

  teller


  apk

   
  privacy