Autocenter Diko is Autobandenpartner

Autobandenpartner

autobandenpartner

Autocenter Diko is Autobandenpartner. Bij een Autobandenpartner bent u aan het juiste adres voor al uw bandenonderhoud en bandenservice.
Of het nu gaat om de jaarlijkse bandenwissel of omdat u nieuwe banden nodig heeft, wij als Autobandenpartner hebben alle kennis en expertise in huis om u snel en veilig weer op weg te helpen. Als Autobandenpartner kunnen wij u de volgende diensten, banden merken leveren en aanbevelen.

NO NONSENSE GARANTIE!

Uniek bij Autobandenpartner: 3 jaar No Nonsense garantie bij aankoop van uw banden. Wanneer u een of meerdere banden van onze merken koopt bij een Autobandenpartner, heeft u recht op 3 jaar no nonsense garantie. Bij beschadiging als gevolg van een botsing, een lekke band, onvoorziene schade of vandalisme worden uw banden gerepareerd, vervangen of vergoed. De profieldiepte bepaalt de mate van vergoeding van de band.

HOE WERKT HET?

Na aankoop van uw banden, registreert u de banden via het garantieregistratieformulier. U ontvangt vervolgens een mail, deze mail dient als bewijs van de aankoop en het recht op garantie.
Indien u vervolgens aanspraak wilt maken op de garantie, gaat u met dit bewijs naar de Autobandenpartner en zal er een passende oplossing geboden worden.